Win het boek ‘Ziekten en plagen bij bloembollen’

Bezoekers aan het Kennisplein op de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen maken kans op het boek ‘Ziekten en plagen bij bloembollen’. Het boek – met meer dan 600 pagina’s en 500 foto’s – is een uitgave van de Bollenacademie, waar de KAVB partner van is.

Dit naslagwerk is een unieke bundeling van de meest voorkomende ziekten, plagen en afwijkingen in vrijwel alle bolgewassen, van Allium tot Zephyranthes. Per gewas worden ziekten behandeld, veroorzaakt door schimmels, bacteriën en virussen, beschadigingen door dierlijke organismen en afwijkingen door niet-parasitaire of onbekende oorzaak. Een boek dat helpt de verschillen te zien en ernaar te handelen.

Het boek heeft een waarde van 99 euro en kan binnenkort van u zijn. De vraag is simpel: Waarom mag ‘Ziekten en plagen bij bloembollen’ in uw boekenkast niet ontbreken? Vul uw motivatie in en deponeer deze in de daarvoor bestemde brievenbus in onze stand op de Mechanisatietentoontselling (standnr. 2B08). Onder de inzendingen wordt het boek verloot.

 

Categorie: